Ataşehir Teras Kapatma

Teras Kapatma

Yapılarınızda fark yaratıyoruz. Tual Yapı firmamız Ataşehir teras kapatma sistemleri için günümüz modern yaşamına uygun estetik ve uzun ömürlü kapama ürünlerinin imalatını ve montajını yapmaktadır.

Açıklama

Teraslarda daha uzun süreli aman geçirmek için teras kapatma yaptırın. Ataşehir teras kapatma firmamız sevdiklerinizle saatlerce keyifli vakit geçirebileceğiniz her mevsim oturum sağlayabileceğimiz mekanlar sağlamaktadır. Yarı camlı kapama, cam tavan, ahşap teras kapatma dahil bir çok farklı modelde imalat yapabilmekteyiz. Özel mimari tasarımlarımızla yada sizin beklentileriniz dahilde uygulamalar yapabilmekteyiz.

Cep 0507 667 67 58 ve Ofis 0216 377 74 37 hatlarımızdan bizlere haftanı her günü ulaşabilir teras kapama sistemlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Dubleks, Çatı katı teras üstü kapama içinde her tür uygulama imalatı yapabilmekteyiz.

Ataşehir Dubleks Teras Kapatma

Dubleks katlarda genelde inşaat yapımı sırasında üst katta açık alan yeterli düzeyde bırakılmaktadır. İnşaat projesinde her ne kadar açık alan gibi görünüyor olsa da zamanla bu landan daha fazla faydalanmak için kapatmanız gerekebilir. Bunun içinde bir çok farklı malzeme seçilebilir. Pergola sistemleri, tente sistemleri, cam balkon ürünleri, ahşap sistemleri, PVC malzemeler teras kapatma için sıkça kullanılmaktadır. Tual Yapı firmamız sizin istediğiniz malzeme türlerinden yada tamamen bize bırakarak mimari ekibimizden uygulama talep edebilirsiniz. Ataşehir teras kapatma için modern ve estetik aynı zamanda kullanışlı alanlar sunuyoruz. Dubleks teras kapatma için bizlere şimdi ulaşabilir ve fiyat alabilirsiniz.

ataşehir dubleks teras kapatma

Ataşehir Teras Üstü Kapama

Çatı seviyesinde teras kapatma için özel projelendirme yapıyoruz. Binanız ile uyumlu, yalıtım & izolasyonu kuvvetli ve uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz mekanların imalatını yapıyoruz. Dört tarafı açık sistemler yapabildiğimiz gibi yarı camlı sistemler, teras üstü cam tavan ve katlanır camlı sistemler, sürgülü sistemler, ahşap ürünlerin kullanımı ile farklı tasarımlarda üretebilmekteyiz.

Ataşehir teras kapatma için Aşık Veysel Mahallesi, Ataşehir Atatürk Mahallesi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi, Barbaros, Esatpaşa, Fetih, İçerenköy, İnönü, Kayışdağı, Küçükbakkalköy, Mevlana, Mimar Sinan, Mustafa Kemal Mahallesi, Örnek, Yeni Çamlıca, Yeni Sahra ve Yenişehir semtlerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

ataşehir teras kapatma firmaları

Ataşehir Teras Kapama Firmaları

istanbul teras kapatma için çok sayıda hizmet alımı yapan firma vardır ancak her firma imalatçı değildir. Yaptıracağınız işin bir çoğunu taşere etmekte ve genelde montaj hizmeti vermektedirler. Bunu sonucunda da sizler daha yüksek fiyatlarla hizmet almak zorunda kalırsınız. Ataşehir teras kapatma firmaları arasında üretici konumunda Tual Yapı firmamıza ulaşabilir ve daha kaliteli hemde uygun metrekare fiyatları ile hizmet alımı yaparsınız.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ataşehir Teras Kapatma”

Your email address will not be published.