Dubleks Teras Kapatma

Teras Kapatma

Daha yaşanabilir ve her mevsim kullanım için teras kapatma yaptırın. Firmamız sizin için en modern dubleks teras kapatma modellerini en uygun fiyatlarla 2021 yılında imalatını yapmaktadır.

SKU: Trsdubleks
Tags:

Açıklama

Binalarda Dublex terasa sahip olanlar oldukça şanslı. Dubleks teras kapatma sistemleri ile hali hazırda yaz aylarında büyük keyif yaşayanalar artık dört mevsim alan kullanma keyfinide yaşayabilirler. Manzara keyfi, gökyüzü ile daha yakışlama ve ferahlama için dubleks katlarında yaşamak büyük keyiftir. Hele birde şehir içinde yaşıyorsanız bunun önemi çok daha fazla artmaktadır. Oturduğunuz yerleri ve mekanları daha konforlu ve kullanışlı hale getirmek sizlerin elinde. Tual yapı firmamız sizin için en güzel dubleks teras kapatma modelleri imalatını yapmaktadır.

dublex teras kapatma

Dubleks Teras Kapama

Yaz mevsiminde açık teraslarda maksimum 3 ay faydalanabilirken kapalı teraslarda yaz kış aralıksız kullanım yaşarsınız. Firmamızın imalatını yaptığı birbirinden farklı modern teras kapama sistemleri ile sevdiklerinizle her anın tadını doyasıya yaşayabilirsiniz. Açılır sistemler sayesinde yazın güneşten doyasıya faydalanırken kış aylarında zorlu hava şartlarından da etkilenmezsiniz. Çok eminizki bir kere teras kapama yaptırdıktan sonrasında teras alanları evinizde en çok vakit geçireceğiniz alanların başında gelecektir.

Dubleks teras kapatma sistemleri için özel imalat seçeneklerimiz bulunmaktadır. Ahşap nitelikli ürünler, metal profiller, cam tavan sistemleri, açılır ve sürgülü sistemler, motorlu veya otomatik teras kapamaları en uygun fiyatlarla yapmaktayız.

dubleks teras kapama

Dubleks Teras Kapatma Fiyatları

Teras tente kapatma : 550₺ metrekare fiyatları ile başlamaktadır. farklı renk seçenekleri ve modellerde imalatı tarafımızdan yapılmaktadır. Tam otomatik yada manuel uygulamalarımız mevcuttur. .

Bioklimatik pergola : Son yıllarda sıkça tercih edilen bioklimatik pergola için ölçü alımından sonra fiyatlandırma yapılmaktadır. Firmamız İstanbul içinde cüretsiz keşif hizmetleri sağlamakta ve aynı gün tarafınıza fiyat teklifini vermektedir.

Rolling roof pergola : Projenin teknik özelliklerine göre fiyatlandırma yapılmaktadır. Lütfen bizleri arayarak proje ölçüleri ve teknik özelliklerini iletiniz. Ayrıca ücretsiz keşif hizmetlerimizden faydalanabilir ve hemen aynı gün fiyat teklifimizi alabilirsiniz.

Pergola Sistemleri : Standart pergola sistemlerimizin birim metrekare fiyatları 550₺ den başlamaktadır.

Çelik Profil Dublex Teras Kapatma : 450₺ den başlayan çelik profilli sistemler yaptırabilirsiniz. Cephe ölçüsü, teras çatı yüksekliği ve alanın diğer teknik özellikleri bu seçim yapılırken önemlidir. Mutlaka son kararınızı vermeden önce bir uzmanla beraber yerin tespitini yaptırınız.

dubleks teras kapama fiyatları

Dubleks Teras Kapatma Modelleri

Dubleks katlar için teras kapanacaksa bir çok farklı model ve alternatif arasından seçim yapabilirsiniz. Malzeme türü ve Dubleks teras kapatma modelleri seçimi yapılırken terasın açık alan yönü, rüzgar yönü, güneş alan kısımları, yüksekliği, zemin alan ölçüsü, taşıyıcı sistemleri, duvar ve blok alanları hesaplanmalıdır. Kullanışlı olması ve estetik görünüm seçimde etkili olması gereklidir. Sonradan yaptırdınız sistemi tekrardan değiştirmemek için mutlaka uzman görüşüne başvurunuz.

dubleks teras kapama modelleri

Teras kapatılırken temperli cam kullanımı, katlanır cam balkon, sürgülü cam balkon, giyotin cam sistemleri tercih edebilirsiniz. Tavan teras üstü kapatma için cam tavan tercih edebileceğiniz gibi klasik olarak ahşap tavan, alçıpanlı tavan, lambri kullanımıda yapabilirsiniz. Cam sistemleri için cam balkon dışında eğer isterseniz pimapen kullanımıda yapabilirsiniz. Firmamız kış bahçesi sistemlerinden, birbirinden farklı dubleks teras kapatma sistemlerine bugüne kadar yüzlerce farklı uygulama yapmıştır. Bizleri arayarak referans bilgisi isteyebilirsiniz.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dubleks Teras Kapatma”

Your email address will not be published.